Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hard rock legende u Srbiji

Hard rock legende u Srbiji Već mjesec dana prije beogradskog koncerta legendarne grupe Deep Purple, jednog od najvećih rock bendova svih vremena, pola predviđenog kapaciteta karata bilo je prodano širom Srbije, ali i cijele regije gdje vlada velik interes.

Za rock spektakl 06.12. u Kombank areni najviše ulaznica van Srbije, prodano je u Sloveniji i Bugarskoj, zatim slijede Hrvatska i Makedonija, a ulaznice se prodaju čak i u Austriji, Mađarskoj i Rumunjskoj, zemljama koje će također ugostiti Gilana i društvo na njihovoj svijetskoj oproštajnoj turneji.

Razlog tome su vjerovatno i cijene ulaznica za beogradski koncert koje su među najjeftinijima na cijeloj turneji legendarne grupe i mogu se nabaviti već od 3.100dinara (oko 25e). Mjesta na tribinama koštaju 3.500 dinara (oko 30e). Fanovi koji žele slušati i gledati Deep Purple iz specijalnih djelova Arene mogu izdvojiti 12000din. (100e).

Ulaznice se prodaju u mreži Tickets.rs, u svim većim gradovima u Srbiji i regiji, na više od 40 mjesta u Beogradu kao i na samoj blagajni Kombank arene.

Trenutno su Deep Purple na turneji po Americi. Set Lista sastavljena od velikog broa hitova donosi previse pjesama iz perioda kada je ovaj band imao Ritchie Blackmorea na gitari : Lazy, Highway Star, Black Night, Perfect Strangers, nezaoobilazna Smoke On The Water, Demon’s Eye što je , napisati ćemo, i preduvijet da budete na koncertu jednog od najvećih hard rock bendova.

Karte možete kupiti na on-line

Objavljeno 20.11.2019.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com