Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinxi u prosincu!

Jinxi u prosincu!Nakon zapaženih nastupa po Hrvatskoj, Sloveniji i BiH proteklih tjedana grupa Jinx radno će završiti 2013. godinu koncertima u ponovo tri različite države.

Više od dvije godine proteklo je od posljednje svirke Jinxa u Novom Sadu. Tada su nastupili na glavnoj pozornici Exit Festivala pred više od 15 tisuća ljudi. U subotu, 07.12. grupa će nastupiti u novootvorenoj Amstelovoj pivnici. Prema trenutnoj prodaji očekuje se da će koncert biti rasprodan,a organizatori su osigurali i prijevoz iz centra Novog Sada do kluba.

U subotu, 28.12. Jinx će svirati u velenjskoj Rdečoj dvorani na koncertu na kojem će im se pridružiti i poznati slovenski bend Dan D. Dva dana kasnije, 30.12. planiran je nastup na Krekovom Trgu u Celju, gdje se cijeli tjedan uoči kraja godine sprema mnoštvo koncerata na otvorenom.

Ispraćaj stare i doček Nove godine Jinx će dočekati u Puli, nastupajući na centralnom gradskom dočeku koji se tradicionalno održava na Forumu. Društvo će im praviti The Night Expres Band, a Jinx će na pozirnicu izaći u 23:00. Osim svirke na Forumu, u novogodišnjoj noći Puležane i njihove goste zabavljat će program Seasplash Platforme koji će se održati na Karolini.

Objavljeno 06.12.2013.

Vremeplov

Mnogo toga je već napisano za sve ove godine i vrlo je teško biti originalan. Današnje uši slušaju drugačije od ušiju 70-ih i 80-ih godina upravo zbog te količine muzike koja je napravljena.
Petar Janjatović, intervju za RiRock.com