Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinxi u prosincu!

Jinxi u prosincu!Nakon zapaženih nastupa po Hrvatskoj, Sloveniji i BiH proteklih tjedana grupa Jinx radno će završiti 2013. godinu koncertima u ponovo tri različite države.

Više od dvije godine proteklo je od posljednje svirke Jinxa u Novom Sadu. Tada su nastupili na glavnoj pozornici Exit Festivala pred više od 15 tisuća ljudi. U subotu, 07.12. grupa će nastupiti u novootvorenoj Amstelovoj pivnici. Prema trenutnoj prodaji očekuje se da će koncert biti rasprodan,a organizatori su osigurali i prijevoz iz centra Novog Sada do kluba.

U subotu, 28.12. Jinx će svirati u velenjskoj Rdečoj dvorani na koncertu na kojem će im se pridružiti i poznati slovenski bend Dan D. Dva dana kasnije, 30.12. planiran je nastup na Krekovom Trgu u Celju, gdje se cijeli tjedan uoči kraja godine sprema mnoštvo koncerata na otvorenom.

Ispraćaj stare i doček Nove godine Jinx će dočekati u Puli, nastupajući na centralnom gradskom dočeku koji se tradicionalno održava na Forumu. Društvo će im praviti The Night Expres Band, a Jinx će na pozirnicu izaći u 23:00. Osim svirke na Forumu, u novogodišnjoj noći Puležane i njihove goste zabavljat će program Seasplash Platforme koji će se održati na Karolini.

Objavljeno 06.12.2013.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison