Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bryan Adams u znaku broja 11

Kanadski soft rocker Bryan Adams nakupio je 25 godina toga povlaštenog statusa često igrajući na sigurnu kartu stadionskog power popa, od čega ne bježi ni na 11. albumu primjerenog naziva ”11“.

Kao i u slučaju prethodnog ”Room Service“ (2005.) većinu je pjesama napisao u stankama permanentnih turneja, s tim da se u tri naslova vratio autorskoj suradnji s Jimom Vallanceom s kojim je potpisao neke od klasičnih hitova kao ”Heaven“, ”Summer Of 69“ i ”Run To You“. Njihovo obnovljeno partnerstvo u skladbi ”Tonight We Have The Stars“ otvara Adamsovu novu ploču i uključuje ”Flower Grown Wild”, posvetu Amy Winehouse, te zaključni broj ”Walk On By“.

Adamsova ”jedanaestica“ koja po običaju ne oskudijeva himničarskim refrenima (”Something To Believe In“) u kombinaciji s akustično intoniranim skladbama najavljena je singlom ”I Thought I’ve Seen Everything“ i promovirana na zaista jedinstven način: mini-turnejom od 11 koncerata u 11 europskih gradova između 7. i 17. ožujka 2008. na kojima je Adams nastupao sâm s gitarom i ponovno pokazao zašto ni nakon četvrt stoljeća ne prestaje biti traženi izvođač.

Objavljeno 31.03.2008.

Vremeplov

Bez hrvatskog glazbenog mainstreama manje bismo se smijali. Ovako, u nedostatku humora osim sporadičnih provala Knjaza ili Pervana, imamo festivale i playback nastupe koji na lice umorne nacije mogu izmamiti osmjeh.
Mirela Proselac Remi (Elemental)