Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Denyken obilježava 20 godina umjetničkog rada

Denyken obilježava 20 godina umjetničkog radaDenis Mujadžić Denyken hrvatski producent službeno će obilježiti 20 godina umjetničkog rada, u utorak, 2. lipnja, u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

U dugogodišnjoj uspješnoj karijeri radio je sa mnogim velikim i manjim bendovima domaće glazbene scene uključujući Hladno pivo, Pips,Chips&Videoclips, Majke, Zabranjeno pušenje, Jinx, Vatra, Stampedo, Ramirez, Kojoti, Flare, Leteći odred, Pađen bend, Owerflow...
Mnogi od njih veliki dio svog uspjeha, nesumnjivo, duguju upravo Denykenovom producentskom potpisu.

Zbog velike želje da beskompromisno izdaje kvalitetnu glazbu koju potpisuje i iza koje apsolutno stoji svojim imenom i prezimenom, Denyken je nedavno, u suradnji a Dallas Recordsom osnovao i vlastitu podetiketu Denyken Music.

Prvi album koji je izašao iz Denyken Music kuhinje upravo je hvaljena ’’Pilula’’ makarskog benda Zbunjeni koji će se, uz zagrebački bend Tranzistor , čiji će album sljedeći obogatiti novonastalu podetiketu, predstaviti na promociji u Aquariusu.

Koncertni dio počinje u 21 sat, a sat vremena prije, u 20h, održat će se i press konferencija na kojoj će se,uz podršku brojnih prijatelja, suradnika i glazbenika, Denyken osvrnuti na 20 godina rada i predstaviti svoje nove projekte.

Objavljeno 27.05.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Bez hrvatskog glazbenog mainstreama manje bismo se smijali. Ovako, u nedostatku humora osim sporadičnih provala Knjaza ili Pervana, imamo festivale i playback nastupe koji na lice umorne nacije mogu izmamiti osmjeh.
Mirela Proselac Remi (Elemental)