Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Livio Morosin potpisao za Croatia records

Potpuno izvan struje i na kraju istarskog ipsilona živi, radi Livio Morosin, jedan od ponajboljih, a možda do kraja teksta i ponajbolji singer-songwritwer s ovih prostora. U mističnom Vodnjanu, u neposrednoj blizini čarobnih kamenih krugova s ljekovitom energijom, taj je umjetnik s viškom emocija utkanih u neprijeporan glazbeni talent realizirao seriju albuma, s kojima je uspio - što kao autor, što kao izvođač - kreirati takvu diskografsku nisku da se malo tko može s njome mjeriti.

No, potpuno izvan diskografskih standarda, tek će oni uporniji u ”čačkanju” njegove ostavštine uspjeti povezati razne glazbene stilove, od etna i jazza preko rocka i countryja do popa i techna kreiranih uz Gustafe, Alena Vitasovića, Anelide, Darija Marušića i Radu Šerbedžiju.

Objavljeno 24.04.2007.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)