Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nove pjesme Radioheada na internetu

Miljenici Otoka i širih globalnih zemljopisnih dužina, Radiohead, postavili su na internet kratke klipove nekolicine novih pjesama na kojima još uvijek rade u jednom britanskom glazbenom studiju. Na Youtube.com stranicama nalaze se dijelovi svježih numera ’Open Pick’, ’All I Need’, ’Down Is The New Up’, ’Arpeggi’ i ’Bangers N’ Mash’. Dijelovi navedenih pjesama opisani su komentarom ‘komadići koji su isječeni tijekom završne faze produkcije’.

Nedavno je gitarist grupe Ed О’Brien na njihovom službenom webu izjavio da je album ’skoro pa gotov’. Radiohead su u studiju više od godinu dana gdje rade na sedmom diskografskom materijalu, a trenutno su bez izdavača obzirom da im je istekao ugovor sa EMI Recordom. Posljednji album ’Hail To The Thief’, objavili su 2003., upravo za EMI.

Objavljeno 19.06.2007.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)