Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ska’n’Bass uz Antenat u Stereo dvorani

Drugi Ska’n’Bass party/koncert u Stereo dvorani, ugostit će zagrebačku mješavinu ska, reggea i duba, skupinu Antenat u petak, 22. veljače.

Naziv benda dolazi od vilenjačkog izraza za glazbenu ljestvicu, a njihova glazba zaista je čarobna. Od daleke 1997. svirali su na svim važnijim i onim manje važnim pozornicama diljem Hrvatske i susjednih zemalja. Ne želeći upadati u kolotečinu glazbenih žanrova, s vremenom stvorili su svoj zvuk, što zbog kompliciranosti objašnjavanja, što zbog nedovoljnog poznavanja silnih glazbenih pravaca i podpravaca, a i za inat onima kojima je to bitno, stvorili su još jedan i nazvali ga sub-reggae.

Osmeročlana postava (dvije gitare, bubanj, bas, klavijature, vokal, truba i sax) u sasvim laganom tempu običava početi svoj rasta-reggae-psycho session koji se pretvara u frenetični i brzi, a na momente i agresivni, d’n’b-dub party. Kompozicije im variraju od laganih reggae ritmova do mnogih varijacija brzih tempova iz world-musica, a više nego očito jest vrlo bliska podudarnost sa zvukovljem Asian Dub Foundationa, te žestokim aranžmanima Transglobal Underground i Fun-Da-Mental.

Prije i nakon koncerta grupe Antenat Stereo dvoranom će odjekivati drum & bass ritmovi Masa:Kru tima. Cijena ulaznice je 30/40 kuna, a koncert počinje iza 22 sata.

Objavljeno 22.02.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger