Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ska’n’Bass uz Antenat u Stereo dvorani

Drugi Ska’n’Bass party/koncert u Stereo dvorani, ugostit će zagrebačku mješavinu ska, reggea i duba, skupinu Antenat u petak, 22. veljače.

Naziv benda dolazi od vilenjačkog izraza za glazbenu ljestvicu, a njihova glazba zaista je čarobna. Od daleke 1997. svirali su na svim važnijim i onim manje važnim pozornicama diljem Hrvatske i susjednih zemalja. Ne želeći upadati u kolotečinu glazbenih žanrova, s vremenom stvorili su svoj zvuk, što zbog kompliciranosti objašnjavanja, što zbog nedovoljnog poznavanja silnih glazbenih pravaca i podpravaca, a i za inat onima kojima je to bitno, stvorili su još jedan i nazvali ga sub-reggae.

Osmeročlana postava (dvije gitare, bubanj, bas, klavijature, vokal, truba i sax) u sasvim laganom tempu običava početi svoj rasta-reggae-psycho session koji se pretvara u frenetični i brzi, a na momente i agresivni, d’n’b-dub party. Kompozicije im variraju od laganih reggae ritmova do mnogih varijacija brzih tempova iz world-musica, a više nego očito jest vrlo bliska podudarnost sa zvukovljem Asian Dub Foundationa, te žestokim aranžmanima Transglobal Underground i Fun-Da-Mental.

Prije i nakon koncerta grupe Antenat Stereo dvoranom će odjekivati drum & bass ritmovi Masa:Kru tima. Cijena ulaznice je 30/40 kuna, a koncert počinje iza 22 sata.

Objavljeno 22.02.2008.

Vremeplov

Imati bend danas u Hrvatskoj je isto što i imat hemeroide – nezgodno, zahtjevno, krvavo i nikog nije briga.
Ida Prester (Lollobrigida)