Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vava i Urban predizvođači Sinead O’Connor

Vava i Urban predizvođači Sinead O’ConnorIako se prije nekog vremena pisalo kako će Sinead O’Connor u lipnju nastupiti u Zagrebu, kontroverzna pjevačica na kraju se ipak odlučila za pulsku Arenu.

Ošišana Irkinja svojim će nastupom 24. lipnja otvoriti koncertnu sezonu u Areni. Tom će prilikom izvesti najveće hitove svoje karijere, promovirati dvije godine stari ”Theology” te odsvirati i nekoliko pjesama s albuma na kojem radi s Marcom Pirronijem, nekadašnjim gitaristom punk skupine The Models i popularnih Adam & The Ants.

Kao support na koncertu u Areni nastupiti će Vava, koji je prošle godine objavio od kritike iznimno hvaljeni album ’Soundtrack’, a koji će na ovom nastupu i izvoditi. Uz izvođenje materijala sa ’Soundtracka’ Vava na nastup dovodi i specijalnog gosta Damira Urbana s kojim će izvoditi skladbe legendarnog Laufera, a publiku očekuju i zanimljive video projekcije koje će ovaj nastup učiniti iznimnim doživljajem.

Posljednjih godina, vlasnica jednog od najljepših vokala u povijesti popa okrenula se kompleksnijim glazbenim temama te snima albume poput većinski akustičnog ”Theologyja” ili pak zbirke obrada reggae klasika ”Throw Down Your Arms”. Najveća uspješnica i dalje joj je cover Princeove ”Nothing Compares 2 U”, nakon koje joj se u prvoj polovici devedesetih smiješila planetarna popularnost.

Koncert se održava u sklopu humanitarne akcije ˝Pas u humanitarnom djelovanju˝.

Cijene ulaznica iznose 250 i 280 kuna.

Objavljeno 20.05.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)