Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vava i Urban predizvođači Sinead O’Connor

Vava i Urban predizvođači Sinead O’ConnorIako se prije nekog vremena pisalo kako će Sinead O’Connor u lipnju nastupiti u Zagrebu, kontroverzna pjevačica na kraju se ipak odlučila za pulsku Arenu.

Ošišana Irkinja svojim će nastupom 24. lipnja otvoriti koncertnu sezonu u Areni. Tom će prilikom izvesti najveće hitove svoje karijere, promovirati dvije godine stari ”Theology” te odsvirati i nekoliko pjesama s albuma na kojem radi s Marcom Pirronijem, nekadašnjim gitaristom punk skupine The Models i popularnih Adam & The Ants.

Kao support na koncertu u Areni nastupiti će Vava, koji je prošle godine objavio od kritike iznimno hvaljeni album ’Soundtrack’, a koji će na ovom nastupu i izvoditi. Uz izvođenje materijala sa ’Soundtracka’ Vava na nastup dovodi i specijalnog gosta Damira Urbana s kojim će izvoditi skladbe legendarnog Laufera, a publiku očekuju i zanimljive video projekcije koje će ovaj nastup učiniti iznimnim doživljajem.

Posljednjih godina, vlasnica jednog od najljepših vokala u povijesti popa okrenula se kompleksnijim glazbenim temama te snima albume poput većinski akustičnog ”Theologyja” ili pak zbirke obrada reggae klasika ”Throw Down Your Arms”. Najveća uspješnica i dalje joj je cover Princeove ”Nothing Compares 2 U”, nakon koje joj se u prvoj polovici devedesetih smiješila planetarna popularnost.

Koncert se održava u sklopu humanitarne akcije ˝Pas u humanitarnom djelovanju˝.

Cijene ulaznica iznose 250 i 280 kuna.

Objavljeno 20.05.2009.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel