Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Buka grada Nad urom

Buka grada Nad urom Buka grada Nad urom je zajednički projekt caffe bara Nad Urom i studentskog Radia Sove u eteru Radio Rijeke gdje se predstavljaju demo bendovi iz Rijeke, ali i ostatka Hrvatske, a nastup bendova se prenosi uživo u eteru studentskog radija...

Nakon prve odlične večeri kada su nastupili Krešo i Kisele Kiše, ovoga tjedna, u četvrtak 12.12. predstavljaju vam još dva demo benda - We Stand United iz Labina te riječke RIčke!

We Stand United je ime iza kojeg stoje 7 vrsnih glazbenika, a koji hip-hop izričaj nadopunjuju modernim Hard Rock zvukom. Poruke i koncept njihovih tekstova vrlo slikovito oslikavaju današnje socijalne prilike i tegobe raznih skupina neprilagođenih mladih ljudi.

U tom smislu, We Stand United možemo smatrati ”glasom” koji kroz čvrst i konkretan zvuk pozivaju na jedinstvo i međusobno uvažavanje svih socijalnih i demografskih skupina društva, a znakovito je da jedan takav band dolazi baš iz Labina, gradića koji od prošloga tjedna nosi titulu najtolerantnijeg grada u Lijepoj našoj.

2012.godina izrodila je peteročlani rock punk bend RIčke. Probe - neuspješne, obrade - još manje. Izljevom kreativnosti stvaraju autorske pjesme, a nakon energičnog i originalnog nastupa na prošlogodišnjem RiRocku osvajaju naklonost publike. Ubrzo nakon toga Lorena i Sonja napuštaju bend te su cure od tada u aktivnoj potrazi za basisticom. Najveći uspjeh postigao je ˝Izidor˝, a najveće uzbuđenje pružio ˝Crni Vibrator˝. Upravo su objavile novi demo album ”Mama, ja sam gladna...”.

RIčke su: Karolina-bubnjevi / Tea-vokal / Jelena-gitara

Objavljeno 11.12.2013.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal