Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Buka grada Nad urom

Buka grada Nad urom Buka grada Nad urom je zajednički projekt caffe bara Nad Urom i studentskog Radia Sove u eteru Radio Rijeke gdje se predstavljaju demo bendovi iz Rijeke, ali i ostatka Hrvatske, a nastup bendova se prenosi uživo u eteru studentskog radija...

Nakon prve odlične večeri kada su nastupili Krešo i Kisele Kiše, ovoga tjedna, u četvrtak 12.12. predstavljaju vam još dva demo benda - We Stand United iz Labina te riječke RIčke!

We Stand United je ime iza kojeg stoje 7 vrsnih glazbenika, a koji hip-hop izričaj nadopunjuju modernim Hard Rock zvukom. Poruke i koncept njihovih tekstova vrlo slikovito oslikavaju današnje socijalne prilike i tegobe raznih skupina neprilagođenih mladih ljudi.

U tom smislu, We Stand United možemo smatrati ”glasom” koji kroz čvrst i konkretan zvuk pozivaju na jedinstvo i međusobno uvažavanje svih socijalnih i demografskih skupina društva, a znakovito je da jedan takav band dolazi baš iz Labina, gradića koji od prošloga tjedna nosi titulu najtolerantnijeg grada u Lijepoj našoj.

2012.godina izrodila je peteročlani rock punk bend RIčke. Probe - neuspješne, obrade - još manje. Izljevom kreativnosti stvaraju autorske pjesme, a nakon energičnog i originalnog nastupa na prošlogodišnjem RiRocku osvajaju naklonost publike. Ubrzo nakon toga Lorena i Sonja napuštaju bend te su cure od tada u aktivnoj potrazi za basisticom. Najveći uspjeh postigao je ˝Izidor˝, a najveće uzbuđenje pružio ˝Crni Vibrator˝. Upravo su objavile novi demo album ”Mama, ja sam gladna...”.

RIčke su: Karolina-bubnjevi / Tea-vokal / Jelena-gitara

Objavljeno 11.12.2013.

Vremeplov

Često je najgore što možete učiniti u nekoj situaciji je da ne učinite ništa.
Ice Cube