Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Debeli Precjednik u Palachu

Debeli Precjednik u PalachuTri glavne uzdanice osječke i slavonske punk scene – Debeli Precjednik, Gužva u 16-ercu i Grupa tvog života stižu u OKC Palach u petak, 04.03.2016.

Debeli Precjednik aktivan je još od davne 1994. godine. U dva desetljeća bend je svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni zabilježivši više od 500 koncerata i četiri velike europske turneje. Na kontu imaju tri EP-ja, četiri albuma i nagradu Zlatna Koogla iz 2007. za najbolji bend godine.

Osječka Gužva u 16-ercu nastala je nešto prije grupe Debeli precjednik, točnije u svibnju 1993., kada su u Zagrebu odsvirali i svoj prvi koncert. Bend je 90-tih pobijedio na, tada prestižnom Art&Music festivalu u Puli, osvojio Crnog mačka za Najbolji novi bend te objavio debi Čir na 12-ercu. Sredinom 2000-tih stiže nasljednik, Punk urac, a 2012. i odličan Je ne regrette rien te naposlijetku sjajni singl Arene.

Grupa tvog života, agro-sexual šank-pank bend, kako su sami sebe okarakterizirali, nastala je 2001. godine, a pet godina kasnije objavljuju svoj prvi i, zasad, jedini album Kolo spaja ljude. Od 2005. band djeluje u nepromijenjenom sastavu.

Ulaznice za ovaj punk koncert godine u Palachu možete nabaviti na šankovima Palacha i Beertije, te na entrio.hr po cijeni od 30 kuna.

Na dan koncerta ulaznice će koštati 40 kuna.

Objavljeno 02.03.2016.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)