Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Striptease aerobic uz rock zvukove

Striptease aerobic uz rock zvukoveNedavno je u klubu Teuta u Rijeci promoviran revolucionaran program vježbanja za žene - Striptease aerobic kojeg već neko vrijeme pohađa nemali broj riječanki u fitness centru Scorpion u Rijeci. Promocija je započela oko 23h u prepunom klubu nastupom Ane i Ive koje su pokazale zainteresiranoj publici kako uz izvrsnu glazbu i na skroz opušten, polagan, ležeran način oblikovati svoje tijelo.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 17.02.2006.

My Buddy Moose - Treba što više svirati

My Buddy Moose - Treba što više sviratiLuka Benčić je vođa jednog od trenutno najaktivnijeg Ri-rock benda. Iako nisu tipični predstavnici Ri-rock scene (umjesto punka i heavy metala odlučili su se svirati americanu) grupa je našla svoju publiku. Osim u Rijeci vole ih u Zagrebu, Austriji, te su svojom svirkom impresionirali jednog člana Bamby Molestersa koji im je ’sredio’ snimanje albuma za etiketu Dancing Bear. Marin Tomić je postavio par blic pitanja.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 07.02.2006.

Riječka grupa Quasarr objavljuje debi album

Riječka grupa Quasarr objavljuje debi albumPrema najavama benda i mlade diskografske etikete DOP Records kojoj je cilj djelovanja pronalazak kvalitetnih novih i drugačijih izvođača, na koje vrijedi skrenuti pozornost, predstaviti ih na domaćoj sceni s mogućnošću plasmana u inozemstvo, te im omogućiti i olakšati proboj na glazbenu scenu, prvo ovogodišnje ime je skupina Quasarr iz Rijeke.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 29.01.2006.

Vremeplov

Biti „profi“ u glazbi danas znači cijeli život posvetiti glazbi, odnosno živjeti od nje. Dakle, sve drugo su, odnosno moraju biti minorne aktivnosti ako želiš da stvar funkcionira. U mom slučaju to znači od 60.000 do 80.000 km godišnje...
Neno Belan, intervju za RiRock.com