Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Ant u riječkom Tunelu

The Ant u riječkom TuneluNakon otvorenja nove sezone Akustike u zagrebačkom Rockmarku uz Meritas, slijedi nam i premijerno gostovanje u riječkom klubu Tunel, koji će ugostiti Anthonya Kukuljana, umjetničkog imena The Ant.

Glazbeni počeci Anthonya Kukuljana vežu se uz 1993. godinu i dvogodišnji staž pridruženog člana u bendu Pax Aeterna (kasnije PXA) te koncertnih aktivnosti, uglavnom po Italiji. Nekoliko godina kasnije postao je član En Facea (nakon albuma ”S dlana boga pala si”), a posljednjih nekoliko godina bavio se stvaranjem prvog samostalnog albuma.

Početkom ljeta predstavio je folk-rock singl ”River” i njime najavio debitantsko izdanje, koje je nedavno ugledalo svjetlo dana u obliku albuma ”LP” (punog naziva ”Love & Pain”). Sve pjesme otpjevane su na engleskom jeziku, a snimane su na Tascam 8-kanalnom porta studiju u Rijeci, ali i na Lošinju, Gorskom kotaru, Kastvu...

Produkciju albuma potpisuje Vava, koji, uz Vedrana Križana na klavijaturama i Maju Veljak na violini, gostuje u dvije pjesme na slide gitari.

Već na prvo preslušavanje spomenutog singla, u glazbi The Anta se osjećaju snažni utjecaji američke neofolk scene, a kako novi materijal zvuči u potpuno akustičnom izdanju riječka publika imat će priliku čuti 6. studenog, na premijernom izdanju Akustike u klubu Tunel.

Početak svirke je u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Objavljeno 06.11.2012.

Vremeplov

Ja sam cinik pun nade.
Tracy Chapman