Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: OPP predstavljaju novi video uradak!

Video: OPP predstavljaju novi video uradak!U javnost je pušten najnoviji videospot grupe One Piece Puzzle za pjesmu „OPP“. Spot je nastao 2010. godine u produkciji Kristijana Vučkovića Mekanotehnika i može se naći na dodatnom videodisku u sklopu „Obiteljske simfonije“, drugog albuma grupe.

Suradnja Kristijana i grupe One Piece Puzzle proteže se kroz dulje vrijeme i različite vizualne projekte, a za ovu priliku zajedno su se spustili pod zemlju i za manje od sat vremena snimili materijal za spot.

„Iznimno smo zadovoljni rezultatom i vjerujemo da bi efikasnost koju smo postigli pri izradi spota s Kristijanom bila dobra za sve ljude u našoj državi, pogotovo studente i političare“ izjavili su članovi OPP-a.

One Piece Puzzle – OPP


Riječka grupa One Piece Puzzle (OPP) djeluje od 2001. godine. Prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim, a predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni.

Do sada su izdali dva albuma – “13 zlatnih hitova” i “Obiteljsku simfoniju“, održali niz koncerata, dijelili pozornicu s velikim imenima kako domaće, tako i strane glazbene scene, bili zabranjivani na hrvatskim televizijama, pa ponovno “odobreni” te radili glazbu za predstavu “Dolina ruža” kazališta Gavella. Trenutno planiraju koncerte u Sinju, Splitu, Varaždinu, Koprivnici i Parizu.

Više informacija na www.opp.com.hr ili Facebook profilu.

Objavljeno 21.06.2011.

Vremeplov

Volim čestitati samome sebi i zahvaliti samome sebi i potapšati samoga sebe po leđima.
Dee Dee Ramone