Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza Kolektiv u pulskoj Areni

Dubioza Kolektiv u pulskoj Areni Najveća regionalna glazbena atrakcija, Dubioza Kolektiv, održat će veliki samostalan koncert u pulskoj Areni u petak, 31. srpnja. Kao specijalni Dubiozini gosti stiže beogradski S.A.R.S.

Jedan od najvažnijih glazbenih događaja nadolazeće ljetne sezone u Hrvatskoj odigrat će se u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli.

U godini izrazito rijetkih Dubiozinih koncerata u Hrvatskoj ovo je njihovo prvo najavljeno pojavljivanje jer će grupa biti orjentirana na najveće festivale Starog kontinenta. Diskografski je Dubioza bila aktivna i u 2014. objavivši zapaženi EP “Happy Machine”, a njihov posljednji dugosvirajući materijal, “Apsurdistan”, uskoro će proslaviti drugi rođendan.

S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri. Proljeće pred nama obilježit će upravo njihovo “Proleće”, novi studijski album čiji je datum objavljivanja 8. ožujak. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije.

Dakako, i Dubozi i S.A.R.S.-u ovo će biti premijerni nastup u Areni i onaj koji će posebnim slovima biti upisan u njihove biografije. Oba benda već su davno pokorila većinu regionalnih dvorana i festivala i s izuzetno puno “utakmica u nogama” stižu na sasvim posebno “borilište”. Oba benda u Arenu donose gotovo 4 sata programa.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kn koja je na snazi do 3. svibnja. Od 4. svibnja do 30. srpnja cijena im iznosi 90 kn, a na dan koncerta 110.

Prodajna mjesta:
• Activa travel, Scalierova 1 – Pula
• Dina De Ville shop, De Villeov uspon 1 – Pula
• Dirty old shop, Tratinska 22 – Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13 – Zagreb
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13 – Zagreb
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7 – Zagreb
• Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a – Rijeka
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Dubiozu Kolektiv I S.A.R.S. u pulsku Arenu dovodi LAA.

Objavljeno 05.03.2015.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)