Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa S.A.R.S. ima novi album

Grupa S.A.R.S. ima novi albumGrupa S.A.R.S. objavila je četvrti studijski album “Ikone pop kulture” koji se potpuno besplatno može skinuti sa službenog web sitea benda.

Samo devet mjeseci poslije albuma “Kuća časti”, a uz čak 79 odsviranih koncerata u 2013. S.A.R.S. je pronašao dovoljno kreativne snage za novi zaokruženi materijal. Album, suprotno nekim najavama i radnim naslovima, nosi naziv “Ikone pop kulture”, a s obzirom da je istoimena pjesma i jedan od glavnih favorita albuma u kojoj grupa S.A.R.S. jasno i glasno govori što misli o dijelu glazbene scene, reakcije bi mogle biti zanimljive.

Kao nastupni singl odabrana je pjesma “Dane brojim” koja je, sudeći prema prvim reakcijama, nastavila putevima velikih hitova s prošle ploče poput “Lutka”, “Ti, ti, ti”, “Mir u svetu” i “Bojana” ili onih starijih kao što su “To rade”, “Ratujemo ti i ja” ili “Buđav lebac” čija disco obrada u izvođenju grupe Don’t u samo tri dana skupila gotovo 60.000 pregleda na YouTubeu.

Album “Ikone pop kulture” može se besplatno skinuti sa web sitea S.A.R.S.-a.

Nove pjesme, ali i provjerene hitove iz dosadašnje karijere S.A.R.S. će pred hrvatskom publikom izvesti na velikim koncertima u Splitu i Zagrebu.

Spaladium Arena ugostit će 01.03. S.A.R.S., Dubioza Kolektiv i Brkove, dok će Tvornica Kulture 29.03. biti mjesto najvećeg zagrebačkog solo koncerta S.A.R.S.-a.
Objavljeno 21.01.2014.

Vremeplov

Ja živim na selu sedam godina i mogu ti reći da sam se jako odmorio. To selo i život u njemu pruža mi dobar balans i kontru onom drugom životu, životu s Gustafima.
Edi Maružin (Gustafi)