Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kandžija i Gole žene spremni za zagrebačku promociju

Kandžija i Gole žene spremni za zagrebačku promocijuKandžija i Gole žene predstavljaju “Traktorom me dovezli, limuzinom odvezli”, posljednji u nizu videa iz serijala Teretana Session čime potvrđuju da je sve spremno za zagrebačku koncertnu promociju albuma ”Nema Labavo”, ove subote, 12. ožujka, u Tvornici kulture. (Foto: B. Okorn)

Nakon fizičke pripreme uz Vesnu Mimicu u videu za ”Nema Labavo”, isticanja važnosti pravilne prehrane s ”Kruva Masti Paprike”, Kandžija i njegove Gole žene nisu na vrijeme platili članarinu za teretanu te su primorano izašli na zrak i pripremili novi, ujedno i posljednji video iz Teretana Session serijala i to za pjesmu ”Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli”.

”Izbacili su nas iz teretane jer smo kasnili s članarinom, pa smo napravili domaću teretanu. Također, shvatili smo da uz moćne mišiće ide i moćna makina, tako da s tim stižemo u Tvornicu. Gole žene i ekipa su spremniji nego ikad i u subotu očekujte neviđeni spektakluk!” - Kandžija

Videom za pjesmu ”Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli” priveden je kraju video-serijal Teretana Session, kojim su Kandžija i Gole žene uoči zagrebačkog koncerta u posljednja tri tjedna predstavljali pjesme s albuma ”Nema Labavo”, objavljenog u prosincu prošle godine. S albuma su do sada također predstavljeni i singlovi ”Crkva”, ”Đuro” i aktualni ”Nema Labavo”, a izdanje je dostupno u fizičkom i digitalnom obliku na https://Kandzija.lnk.to/NemaLabavo

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album „Nema labavo“, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. Gole žene, Kandžija, moćna makina i moćni mišići te hvaljeni album ”Nema Labavo” stižu ove subote 12. ožujka u Tvornicu kulture.

Objavljeno 11.03.2016.

Vremeplov

Imam taj glupi talent za te glupe tinejdžerske pjesmice...
Paul Anka