Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Meritas rasplesale sve prisutne!

Meritas rasplesale sve prisutne!U petak je, nakon četiri godina izbivanja s klupske scene, grupa Meritas u Malom pogonu Tvornice kulture održala koncert kojim su oduševili zagrebačku publiku.

Gotovo dva sata svirke bez već uobičajenog predznaka „unplugged“ rasplesalo je sve prisutne, a mali pogon činio se idealnim izborom za intimnije druženje, ali istovremeno žestok nastup jer Meritas od sada nastupaju u većoj postavi.

Anita Valo i Meri Jaman, nakon više od deset godina glazbene karijere u Hrvatskoj i inozemstvu, odlučile su se za malo moćniji zvuk pa su se standardnoj postavi sinoć pridružili gitarist Ivan Božanić i basist Mario Rašić.

Obožavatelji grupe Meritas vjerna su publika koja ih prati na gotovo svim koncertima, a sinoćnja atmosfera dokazala je da Meritas nisu „samo“ grupa koja se sluša u sjedećim prostorima već postignu sjajnu atmosferu u klubovima gdje se stoji. Set lista je nizala starije i novije skladbe grupe Meritas, koje su se još jednom pokazale kao odličan soundtrack za romantičnu atmosferu.

Objavljeno 11.12.2011.

Vremeplov

Ako u bivšim socijalističkim zemljama postoje ljudi bez tradicije stvarnog sudjelovanja i autonomnog kritičkog sudjelovanja... onda imamo problem.
Elvio Baccarini, riječki filozof