Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: U prodaji Johnny Cash ”Out Among the Stars”

Video: U prodaji Johnny Cash ”Out Among the Stars” Voljeli bismo reći da je Johnny Cash izdao novi album, ali nažalost Cash već više od 10 godina nije među nama.

Preminuo je 12.09. 2003. godine. Legacy Recordings je u sjećanje na ovu glazbenu legendu objavio izgubljeni i zaboravljeni materijal iz osamdesetih godina prošlog stoljeća čime nas je
podsjetio na dobar, stari country koji je proslavio Casha ili je Cash proslavio country - teško je znati. Dvanaest nikad objavljenih, novih pjesama objavljeno je na posthumnom albumu ”Out Among the Stars” (Columbia/Legacy/Menart).

Album je najavljen pjesmom She Used To Love Me A Lot


Snimke koje se nalaze na albumu su uistinu nove jer nisu nikada objavljene. Pronađene su 2012. godine kada je sin jedinac Johnnyja Casha i June Carter - John Carter Cash, arhivirao snimke roditelja u Hendersonvillu u Tennesseeju i u arhivi Sony Musica.

”Kada su moji roditelji preminuli, bilo je nužno proći kroz sav materijal. Pronašli smo ove snimke koje je producirao Billy Sherrill u ranim osamdesetima i bile su predivne!” - komentira John.

Svih 12 pjesama s albuma originalno su snimljene u Nashvilleu, Tennessee u studijima Columbije Records 1981. godine i u 1111 Sound studios 1984. godine pod producentskom palicom Billyja Sherrilla.

Na pjesmama, koje uključuju duete s June Carter Cash i Waylon Jennings, Johnny je surađivao i s ansamblom kojeg je predvodio Marty Stuart na gitari i mandolini te vrhunski glazbenici iz Nashvillea kao Jerry Kennedy, Pete Drake, Hargus ”Pig” Robbins i Henry Strzelecki.

Iz tog razloga, John je odlučio snimke objaviti, te je ”Out Among the Stars” završen 2013. Godine. Producirali su ga John Carter Cash, Steve Berkowitz, Marty Stuart, Buddy Miller i Carlene Carter kao i drugi vrhunski glazbenici te zajedno proslavili restauraciju albuma.

U prodaji je CD i ploča!

Popis pjesama:
1. Out Among The Stars
2. Baby Ride Easy - duet with June Carter Cash
3. She Used To Love Me A Lot
4. After All
5. I’m Movin’ On - duet with Waylon Jennings
6. If I Told You Who It Was
7. Call Your Mother (written by Johnny Cash)
8. I Drove Her Out Of My Mind
9. Tennessee
10. Rock and Roll Shoes
11. Don’t You Think It’s Come Our Time - duet with June Carter Cash
12. I Came To Believe (written by Johnny Cash)

Bonus track:
13. She Used To Love Me A Lot (JC/EC version)Objavljeno 02.04.2014.

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller