Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Monoview by Josip M. Broz Tinturić - Zašto sviram u ”Gori ussi winnetou”

Monoview by Josip M. Broz Tinturić - Zašto sviram u ”Gori ussi winnetou”Uvod
Ne smatram se muzičarem u onom smislu da baratam ikako bilo kojim instrumentom ili da mi je jasno što se s tim istim instrumentom radi (i ovo nije ni isprika ni preporuka), ali koristim prostor i ideje koje muzika omogućuje ili bolje reći dopušta jer svašta se tu zbiva, a mnogi misle da je to to, no htjedoh reći da je nevjerojatno što se u par minuta sa par trikova može izreći i opisati, naravno bez zamke da to ikome koristi, pa smatram muziku jednom od ”toplijih” životinja izašlih iz tog vrta: a zapravo želim reći da ovo nije dnevna masturbacija o muzici nego želja da se paranoja proširi gradovima i kontinentima! Puši kurac! (to je citat i briga me!).
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 28.12.2005.

RIROCK.COM - Interni Vju - Rezimiranje stanje stvari

RIROCK.COM - Interni Vju - Rezimiranje stanje stvariKraj godine i početak nove pravo je vrijeme kada se rezimiraju stvari, predstavljaju planovi i odrađuju slične aktivnosti, osim onih slavljeničkih. U posljednjem broju Vala izašao je intervju s Robertom Paulićem, našim glavnim urednikom, koji je prigodno poslužio i za review rada Ri-rock.com glazbenog magazina. Kaže ovako...
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 08.11.2005.

DAMIR URBAN - Interview

DAMIR URBAN - InterviewDAMIR URBAN – jedan čovjek – dvije priče – tri albuma - u četvrtom desetljeću - pet… kao on je u školi, a profa je darežljiv – šest za njegovu ČETVORKU – sedam jer je vrijedan – osam jer i nakon odgovora ostaje «pogodi tko sam» – devet puta su ga odbijali prije nego je zatvorio EGO krug – deset…izašao bijeli mjesec.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 25.12.2004.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević