Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arena spremna za koncerte

Arena spremna za koncerteBeogradska Arena spremna je za tri velika koncerta koja će se održati u kratkom razmaku. Radi se o koncertima Elton Johna(03.06.), Bob Dylana(06.06.), te Claptona i Winwooda(09.06.).

U intervjuu za RiRock.com Danijela Rakić (PR Arena Beograd) je rekla: ”Možemo reći da se publika Eltona i Claptona razlikuje. Elton je on više showman za jedan sofisticiraniji sloj publike dok će Clapton, nadamo se, privući više gitarsku blues-rock publiku, drugačiju populaciju, jer Clapton i Winwood stvarno obećavaju dobar provod što se toga tiče. S obzirom da su oni već krenuli na zajedničke koncerte komentari koje sam ja dobivala do sada su izuzetno povoljni. To je ono, recimo, koncert od 120 minuta zdravog gitarskog zvuka. Što se tiče Boba Dylana on je najavljen relativno skoro, možemo reći. Prodaja ide solidno i to će isto biti jedan u nizu popunjenih koncerata.”

Gospođa Rakić nam je otkrila: ”Pa može se reći da umjetnik koji najviše izgleda ekscentrično i zahtjeva najviše je naravno Elton John. Eric Clapton i Steve Winwood su dosta skromni. Nije im potrebno ništa specijalno. Oni imaju samo dosta specijalnu listu ishrane ali to sve spada u najobičnije pojmove cateringa. Što se tiče Eltona Johna, on jednostavno zahtjeva da mu bude udobno gdje god bio - ma koliko god se zadržavao. Dolazi svojim privatnim avionom i tražio je specijalnu limuzinu da ga čeka u tom aerodromskom prostoru s kojeg će odmah doći u Beogradsku Arenu ali je zato tražio da mu garderoba bude lijepa i prijatna; da bude ”užasno” udobna po najvišim standardima (tu su kreveti, fotelje, lampe i biljke – i to ne plastične nego žive biljke, točno je naveo koje vrste dolaze u obzir a koje ne). Tako da će se Arena potruditi da svojim dekorom učini Eltonu što prijatniji boravak. Naravno, poslije koncerta ista limuzina ga čeka i vozi direktno na njegov privatni avion. Znači nema zadržavanja u Beogradu. Znam da mediji vole saznati gdje je to umjetnik bio poslije koncerta, gdje se kretao... Jedno je jasno, pored napornih turneja s velikim brojem nastupa profesionalnost ovih umjetnika ne dozvoljava da ostanu u nekom gradu i da se provode, recimo 3 dana. Tako i ova trojka, dolaze na koncert da bi odmah poslije nastupa išli dalje.”

Objavljeno 29.05.2010.

Vremeplov

Kad se baviš kreativnom umjetnošću, ne vraćaš se u nešto što si već napravio, nego pokušavaš stalno raditi nešto novo, biti što raznovrsniji. Za to nema granica ako radiš ispravno.
Joey Castillo (Queens Of The Stone Age)