Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza kolektiv na ljetnoj turneji

Dubioza kolektiv na ljetnoj turnejiSpot Dubioze kolektiv za pjesmu ”Vidi, vidi, vidi” nakon televizijske premijere na regionalnom MTV-u 7. lipnja, za vrlo kratko vrijeme dospio je na prvo mjesto MTV top liste Domaćica.

Na ovoj regionalnoj top listi koja predstavlja najbolje pjesme/spotove autora i bendova iz regije Dubioza kolektiv je prva već dva tjedna, a u kreiranju top ljestvice sudjeluju i gledatelji MTV-a glasajući na jednoj od tri MTV web stranice (mtv.com.hr, mtv.rs i mtv.si).

Spot za pjesmu djelo je autorske ekipe koju čine studenti Akademije likovnih umjetnosti iz Sarajeva koji su za ovaj rad nagrađeni i na nedavno održanom festivalu kreativnih komunikacija Magdalena u Mariboru.

Dubioza kolektiv nastavlja s promocijom albuma ”5 do 12” koji je objavljen u travnju ove godine na službenoj web stranici, a do danas ga je downloadalo oko 70.000 ljudi. Od svibnja mjeseca u prodaji se nalazi album u CD/DVD izdanju na kojem se osim pjesama sa albuma nalaze i remiksirane verzije pjesama kao i video materijali s live snimcima benda. Album ”5 do 12” u izdanju diskografske kuće Menart dobio je izvrsne recenzije, a da se radi o izvrsnom albumu potvrđuju veliki odzivi publike i rasprodani koncerti.

Objavljeno 10.07.2010.

Vremeplov

Tko rano rani sinoć nije imao gažu!
(šala među glazbenicima)