Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Hives su preporoditelji rocka?

Skupina The Hives objavila je detalje o svom novom glazbenom materijalu ”The Black and White Album”. Ovo će im biti četvrti studijski album, a izdat će ga sredinom listopada. Za ovaj album The Hives su snimili gotovo 30-ak pjesama, a na službenom popisu pjesama koji je ovih dana objavljen bit će ’samo’ njih četrnaest. Prvi singl je ”Tick Tick Boom”. Jedan od producenata je i Pharrell Williams, koji je bio zadužen za pjesme ”Well Allright!”, te ”T.H.E.H.I.V.E.S.”. Također, snimljena je i pjesma koju je producirao Timbaland, no kako je do te suradnje došlo malo prekasno, ne nalazi se na finalnoj verziji albuma.

The Hivese, među ostalim, nazivaju i preporoditeljima modernog rock’n’rolla. Nakon godina napornih nastupa, usavršavanja glazbe i snimanja albuma, članovi grupe naskočili su na val koji je na glazbenu scenu donosio privlačan rock’n’roll. Danas sastav od pet Šveđana iz mjestašca Fagersta predstavlja prvoklasnu i energičnu atrakciju koja puni festivalske pozornice i velike dvorane diljem svijeta.

Precizno napravljene slušna i vidna komponenta grupe spajaju se u jednu od najprepoznatljivijih među sličnima. Nabrijani i mjestimice minimalistički rock juri iz pjesme u pjesmu i ne dopušta ni predah ni stanku, a ovogodišnji nastupi grupe potvrđuju da je petorka u iznimnoj formi. The Hivesi su jedna od rijetkih grupa kojima uspijeva u sat i pol stupnjevati ritam nastupa, zadržati pozornost publike i na kraju koncerta bez inhibicija skočiti među oduševljenu publiku.

Objavljeno 15.10.2007.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)