Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vaya Con Dios otkazali koncerte!

Vaya Con Dios otkazali koncerte!Donosimo vam prijevod priopćenja sa službene stranice skupine Vaya Con Dios koja je otkazala koncerte u Zagrebu, Splitu i Ljubljani:

”Budući da organizator koncerta nije ispoštovao sve ugovorne obveze, s dubokim žaljenjem javljamo da grupa Vaya Con Dios neće nastupiti u Zagrebu, Splitu i Ljubljani, u periodu od 15. do 23. lipnja. Koncert u Sarajevu će se održati 18. lipnja kao što je i najavljeno.
Vaya Con Dios Management”

Organizatori koncerata su poslali i svoje objašnjenje pa i njega donosimo u cijelosti:
”Iako su koncerti belgijske grupe Vaya Con Dios, najavljeni za utorak 15.06., srijedu 16.06. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, te u nedjelju 20.06. u Spaladium areni, otkazani do daljnjeg iz razloga što nismo bili u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve i točke ugovora u predviđenom roku.

Također Vas obavještavamo da s managementom grupe Vaya Con Dios pregovaramo o novim terminima, kako bismo ipak hrvatskoj publici omogućili da uživaju u njihovim nastupima. O potencijalnim novim terminima obavijestit ćemo vas što prije.

Ispričavamo se svima koji su kupili ulaznice, te ih obavještavamo da iste mogu vratiti od ponedjeljka, 14.06. na svim prodajnim mjestima. ”

Objavljeno 11.06.2010.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com