Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonni, Hladno pivo i Morso uvest će Rijeku u 2009. godinu

Gibonni, Hladno pivo i Morso uvest će Rijeku u 2009. godinuIako sutra počinje tek ljeto, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel na jučerašnjoj je konferenciji za novinare službeno predstavio tko će to Riječane i njihove goste zabavljati u najluđoj noći u godini – zvijezde novogodišnjeg koncerta na Korzu su već najavljeni Zlatan Stipišić Gibonni i Hladno pivo, uz podršku riječkih glazbenih snaga iz Morsa.

– Iako će neki reći da smo požurili, maksimalno profesionalno smo ušli u taj projekt i već u siječnju ove godine u suradnji sa Svid radijem počeli razmišljati koga angažirati za doček 2009. godine. Smatram da smo okupili ono najbolje što hrvatska glazbena scena trenutno nudi, ali s riječkim potpisom koji oslikava duh urbanog promišljanja našeg grada, složili su se jučer Vojko Obersnel i Toni Tibljaš, direktor Svid radija, koji i ove godine potpisuju organizaciju riječkog dočeka Nove godine.

’Moćna glazbena gomilica’, kako su jučer simpatično prozvani Gibo, Mile Kekin i njegova ekipa, te Matej Zec, Stanislav Grdaković i Ivana Bartolović iz Morsa, s prigodnim božićnim kapicama na glavi najavila je veseli i energični doček Nove godine. Uostalom, splitski kantautor i zagrebački rokeri već dobro znaju što mogu očekivati.

– Već sam pjevao Riječanima na novogodišnjem koncertu i znam da će to biti odlična zabava, a upravo je taj koncert moj jedini veliki nastup ove godine, s obzirom da sam na kreativnoj pauzi, naglasio je Gibonni.

– S riječkom publikom se već dobro znamo i siguran sam da će to biti super fešta, temperamenta, ali ne predivlja, dodao je Kekin, dok su članovi Morsa zaključili da će publiku dobro zagrijati za glazbene goste.

Danijela Bauk, Novi list

Objavljeno 21.06.2008.

Vremeplov

Moja osobna filozofija je moja glazba. Ništa osim glazbe - život - to je sve.
Jimi Hendrix