Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna - Dečko koji neobečava!

Nagradna - Dečko koji neobečava!Glazbeni internet magazin RiRock.com i Art-kino Croatia vode vas na film o ikoni rock’n’rolla Johnu Lennonu...

Ova biografska melodrama o Lennonu prikazuje se u Art-kinu Croatia od 2. do 8. lipnja. a mi vam dijelimo dva puta po dvije ulaznice za četvrtak, 02.06. u 21:00.

Svoje podatke šaljite na adresu ri-rock@net.hr

Zamislite djetinjstvo Johna Lennona... Liverpool 1955. godine: pametan i nemiran petnaestogodišnjak koji je željan iskustava. U obitelji punoj tajni dvije nevjerojatne žene sukobljavaju se oko njega. Žudeći za normalnom obitelji, John bježi u nov i uzbudljiv svijet rock ’n’ rolla gdje njegova nova genijalnost nalazi srodnu dušu u tinejdžeru Paulu McCartneyju.

Tek što John započne svoj novi život, dogodi se tragedija. No vedar mladić pronalazi svoj glas i njegova ikona eksplodira diljem svijeta.

”Aaron Johnson ne sliči na Lennona, ali uspijeva uhvatiti njegovu karakterističnu nestašnost pomiješanu s boli. Duff i Scott Thomas su izvanredne i otkrivaju kako je Lennonov odnos s ove dvije sukobljene sestre obilježio njegov karakter.

Film ”JOHN LENNON: DEČKO KOJI NE OBEĆAVA ” je dovoljno pametno napravljen da ne dopušta da sva čarolija iscuri van. Možete to čuti u Lennonovoj glazbi koji svira u vašoj glavi dok film izvodi svoju suptilnu magiju. ” Peter Travers, Rolling Stone
”Film je nastao prema scenariju Matta Greenhalgha, dobitnika BAFTA nagrade za film ’Control’ o Ianu Curtisu iz legendarnih Joy Division, te u režiji Sam Taylor-Wood koja je nominirana za Zlatnu palmu u Cannesu 2008. godine za kratki film ’Love You More’. U ulozi mladog Lennona je Aaron Johnson (zvijezda u usponu iz ’Kick Assa’, ova uloga donijela mu je nagradu Empirea), tetu tumači Kristin Scott Thomas (nominirana za Oscar za najbolju glavnu žensku ulogu u ’Engleskom pacijentu’) a ulogu Lennonove majke tumači Anne-Marie Duff (nominirana za ovu sporednu ulogu na BAFTA-i). ” S.P. Filmski.net http://www.filmski.net/filmovi/5255/john_lennon_decko_koji_ne_obecava_


Nagrade:
BAFTA Awards, 2010. 4 nominacije za nagradu BAFTA
British Independent Film Awards, 2009. British Independent Film Award (Anne-Marie Duff)
Empire Awards, 2010. Empire Award (Aaron Johnson)
Evening Standard British Film Awards, 2010. Evening Standard British Film Award
(Anne-Marie Duff)
London Critics Circle Film Awards, 2010., British Supporting Actress of the Year -Anne-Marie Duff


Objavljeno 28.05.2011.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton