Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

JUBILARNI 25. RI ROCK - Kako je bilo na najvećem riječkom koncertu

JUBILARNI 25. RI ROCK - Kako je bilo na najvećem riječkom koncertuU ATMOSFERI IZNIMNOG KONCERTNOG DOGAĐAJA, PRED ŠEST TISUĆA POSJETITELJA, U DVORANI MLADOSTI ZAVRŠEN JUBILARNI 25. »RI ROCK«

Legendarni riječki bendovi vratili vjeru u urbanu Rijeku...

Nakon dugo godina ponovo zajedno na pozornici, »Laufer« je izazvao erupciju oduševljenja kod publike, koja ga je zdušno pratila u izvedbama hitova kao što su »Između neba i mora« ili »Budi moja voda«
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 25.08.2004.

MANDRILL – O prvom albumu ”Embryo”

MANDRILL – O prvom albumu ”Embryo”Prisjećajući se mukotrpnog puta do Croatije Records, Robi Jovanović (basist »ManDrilla« i zasigurno najagilniji poticatelj aktivnosti grupe) kaže kako je u igri bilo četiri-pet domaćih glazbenih nakladnika, a posve neočekivano vodeći ljudi diskografa s nacionalnim imenom pokazali su najveću odlučnost i njihova obećanja su im se učinila najpoštenijima.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 25.08.2004.

25. Ri Rock – kronologija velikog jubilarnog koncerta

25. Ri Rock – kronologija velikog jubilarnog koncerta13.12.2003. održan je jubilarni 25-ti RiRock. Kako bi se uveličala obljetnica ovog legendarnog festivala, zamišljeno je (i uspješno provedeno) da ove godine nastupe najvažniji bendovi koji su obilježili riječku scenu. Tako su uz neizbježne Urban & 4, Let 3, Grad i Grč koji i danas čuvaju riječku rock tradiciju, nastupili i Laufer, Parafi, Termiti i ostali bendovi koji su ostavili neizbrisiv pečat na riječkoj sceni i šire, ali su se tokom godina (službeno ili neslužbeno) raspali. Ovom su nas prilikom podsjetili na svoje trenutke slave i vrijeme kad je Rijeka zaista bila rokerski grad.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 03.08.2004.

Vremeplov

Punk kao pokret možda i jest mrtav ali neke ključne zasade tog pokreta, tako zorno prisutne na riječkoj sceni, zasigurno nisu. Jer bez tih zasada, uobličenih u glazbenom antikonformizmu, u nepristajanju na diktat industrije zabave, u naglašenoj individualizaciji autorskog rukopisa, sve pod cijenu svjesna pristajanja na status marginaliziranog, teško da bi te scene ikad bilo.
Velid Đekić, riječki publicist i novinar