Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Vrijeme je za stone & rock!

Video: Vrijeme je za stone & rock!Vrijeme je “kamenolom”; tvrdi riffovi, pustinja, psihodelija.... Zagrebački She Loves Pablo dolaze u Rijeku u Palach promovirati svoje friško izdanje, album“Burn And Levitate” , dok nam Uma Thurman priprema teaser za svoj dugočekivani album.

Osnovani 2005. godine kao stoner-rock dvojac (Domagoj – gitara/vokal, Leo – bubnjevi).
Prvih nekoliko svirki odrađuju u Zagrebu i okolici, lagano ulazeći na tada ubrzano rastuću hrvatsku stoner-rock scenu zajedno s bendovima kao što su Ruiz, Cojones, Stonebride, Umor, Toro, uz pomoć nezavisne etikete „Sonic Doom Records“.
Iste godine izlazi prvi demo CD „She Loves Pablo“.

2006. godine snimaju svoj drugi CD, EP nazvan „Country Home“, na kome eksperimentiraju s malo komercijalnijim zvukom, što im donosi gostovanje na HRT-u u emisiji Briljanteen.

Slijedeće godine dolazi do promjena, Hrvoje (bas) im se pridružuje što daje bend više mogućnosti eksperimentiranja i odmicanja od klasičnih stoner-rock stereotipa te kombiniraju blues utjecaje s masivnijim, psihodeličnim groove-om.

2009. godine sami snimaju i izdaju premijerni album „Mother Of All“. Album s deset pjesama koje potječu iz gotovo svih era benda i sumiraju ukupni dotadašnji rad benda She Loves Pablo.

U ljeto 2010. pridružuje im se novi član Dimitrije Đokić Jimi, njegovim dolaskom upotpunjuju svoj zvuk i u istom sastavu nastupaju do danas.

Singlom ”Impassive, Massive and Agressive” najavili su svoj drugi album ”Burn And Levitate” izdan od strane Geenger Recordsa.Uma Thurman svoje instrumentalne izljeve prezentira na mnogim binama uz jako dobru kritiku publike.

Njihov triperski štih, žestoke dionice i buka traži više od samog slušanja glazbe te poziva na duboko opuštanje uma s pokojom eksplozijom emocija. Mješavina glazbe koju stvaraju može se usporedit s Tarantinovim filmovima u kojima Kyuss, Tool i nekakav old school blues soundtrack drobi male zvučnike.

Nastupajući s većim bendovima Zippo (Italija), One Piece Puzzle(Rijeka), [mandelbrot set] (Rijeka/Zadar) i drugima, dokazuju da se mogu vješto zavući u bilo koji žanr mjuze i dalje isplivati kao osebujan bend s vlastitim indentitetom spreman da sve poklonike stoner muzike zakači pustinjskom olujom nazvanom Uma Thurman.početak: 22h
ulaznice: 30/40kn
pretprodaja:Klub Palach, Glazbeni Centar Rijeka, Dallas Music shop-Rijeka, cafe bar Scandal Express-Pula, Dirty Old shop Zagreb

Objavljeno 31.01.2013.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac