Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Martin, Andy i Dave se ispričavaju

Martin, Andy i Dave se ispričavajuŽeljno smo očekivali dolazak skupine Depeche Moode u Zagreb, zatim se Dave razbolio i krenulo je s otkazivanjima koncerata u mnogim gradovima pa tako i u Zagrebu. Uslijedilo je doba neizvjesnosti da bi nam napokon stiglo priopćenje da će zagrebački koncert biti odrađen u novom terminu.

Kako su sve to doživjeli sami članovi skupine Depeche Mode najbolje se iščitava iz njihove isprike objavljene na službenim stranicama:

”Svim našim fanovima koji su zadržali ulaznice za nedavno otkazani nastup

Želimo se duboko i iskreno ispričati zbog otkazivanja nastupa te također želimo objasniti
zašto nismo mogli nastupiti zakazanih datuma. Ne otkazujemo nastupe samo tako i zaista razumijemo vaše razočaranje i frustraciju zbog otkazivanja, i mi smo također razočarani.

Nakon naših uspješnih turneja po istočnoj i zapadnoj Europi 2006., jako smo bili uzbuđeni
zbog povratka u neke od nama najdražih gradova i susreta s našim odanim obožavateljima u novim gradovima u kojima još nismo nikad svirali. Kad smo shvatili da nećemo moći svirati u vrijeme kad smo dogovorili, pokušali smo dogovoriti nove termine s našim menadžerima i agentima za rezervacije.

Odgađali smo davati u javnost informacije o otkazivanju koncerta jer smo žarko željeli ne otkazati i pronaći sve moguće opcije da ipak nastupimo u najavljenom terminu što nije bilo jednostavno s obzirom na logističke poteškoće koje prate ponovno planiranje koncerata na turnejama ovakvih veličina.

Sve to nam je još više otežavala činjenica da je većina nastupa koje nismo mogli odraditi bila na stadionima, što znači da smo ih mogli ponovno odsvirati ljeti.

Kao što većina vas zna, već smo bili odredili datume nastupa u Sjevernoj i Južnoj Americi s obzirom na tekuću europsku turneju, stoga je naš ljetni raspored potpuno pun.

Nažalost, na kraju, mogli smo jedino ponovno dogovoriti naše propuštene nastupe koji su se
trebali održati u zatvorenim prostorima, kako bismo mogli odgoditi ove do naše zimske europske turneje. Iako nismo bili u mogućnosti ponovno dogovoriti nastupe u Ateni, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, Beogradu, Varšavi, Rigi i Vilniusu prioritet će nam biti doći u ove gradove u bližoj budućnosti.

Još jednom vam se želimo zahvaliti na vašem strpljenju, razumijevanju i podršci tijekom ovog
perioda. Iskreno se ispričavamo što nismo mogli nastupiti onako kako smo prvotno planirali.
Martin, Andy i Dave ”

I tako je skupina Depeche Mode uspjela reorganizirati 4 nastupa, koji se održavaju u zatvorenim prostorima za kasnije, a među njima je i Zagreb.

Maja Vir

Objavljeno 01.07.2009.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com