Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ian Brown u Londonu snima novi album

Ian Brown je predstavio ime svog novog albuma. Ovaj cijenjeni britanski rock glazbenik i bivši frontman supergrupe Stone Roses najavljuje izlazak svog petog samostalnog albuma koji će nositi naziv ’The World Is Yours’. Novi materijal snima se u Londonu, a za sada nije poznat datum izlaska.

Ako ne znate tko je Ian Brown, zasigurno ste tamo negdje krajem ’80-ih, početkom ’90-ih čuli za fenomenalan manchesterski bend The Stone Roses, čiji je bio frontman i pjevač. Grupa se raspala a Ian je krenuo u solo karijeru objavivši LP ’Unfinished Monkey Business’, nakon čega su uslijedili ’Golden Greats’, ’Music Of The Spheres’ i ’Solarized’.

Na materijalu se kao suradnici pojavljuju Brownovi generacijski kolege Andy Rourke iz The Smithsa i Paul Ryder iz Happy Mondaysa, s kojima potpisuje već šest novih pjesama, među kojima i one s naslovima ’Goodbye To The Bandlands’ i ’Some Folks Are Hollow’. Detaljnije saznajte na www.ianbrown.co.uk.

Objavljeno 12.01.2007.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)