Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ian Brown u Londonu snima novi album

Ian Brown je predstavio ime svog novog albuma. Ovaj cijenjeni britanski rock glazbenik i bivši frontman supergrupe Stone Roses najavljuje izlazak svog petog samostalnog albuma koji će nositi naziv ’The World Is Yours’. Novi materijal snima se u Londonu, a za sada nije poznat datum izlaska.

Ako ne znate tko je Ian Brown, zasigurno ste tamo negdje krajem ’80-ih, početkom ’90-ih čuli za fenomenalan manchesterski bend The Stone Roses, čiji je bio frontman i pjevač. Grupa se raspala a Ian je krenuo u solo karijeru objavivši LP ’Unfinished Monkey Business’, nakon čega su uslijedili ’Golden Greats’, ’Music Of The Spheres’ i ’Solarized’.

Na materijalu se kao suradnici pojavljuju Brownovi generacijski kolege Andy Rourke iz The Smithsa i Paul Ryder iz Happy Mondaysa, s kojima potpisuje već šest novih pjesama, među kojima i one s naslovima ’Goodbye To The Bandlands’ i ’Some Folks Are Hollow’. Detaljnije saznajte na www.ianbrown.co.uk.

Objavljeno 12.01.2007.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj