Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Storytellers” u Purgeraju!

”Storytellers” u Purgeraju!Klub Purgeraj u suradnji s Denisom Murkovićem (aka Denna M - Radio 101) pokreće novu programsku večer petkom pod nazivom ”Storytellers”.

”Storytellers” je zamišljen kao multimedijalni projekt koji se održava jednom do dva puta mjesečno. U njemu se glazbena priča poznatih gostiju s alternativne glazbeno-kulturne scene prenosi u formi intervjua kroz video priloge na internetu i televiziji, u formi radijske emisije te uživo u klubu Purgeraj gdje će Denisovi gosti u ulozi dj-a žariti i paliti plesnim podijem.

Nit vodilja cjelokupnog programa je kako i samo ime kaže- pričati priče. Posebice one priče koje javne osobe vežu uz glazbu govoreći o svojem ne samo glazbenom odrastanju, utjecaju koji je muzika imala na njihov život već i o svemu onom što im je kroz život zapalo za uši.

Za prvog ”storytellera” izabrana je 1. dama trasha u Hrvata, alfa i omega Lollobrigide- Ida Prester, koja je svoj dj nastup upriličila prošlog petka (26.02.).

Druga ”Storytellers” noć u Purgeraju (petak 19.03.) rezervirana je za još jednu jaku ženu alternativne scene, girl power glasnogovornicu i glavni vokal Elementala- Remi.


Objavljeno 04.03.2010.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)