Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban najavio novi album!

Urban najavio novi album!Poznati riječki glazbenik Damir Urban danas je u Zagrebu potpisao dugoročni diskografski ugovor za Aquarius Records.

Urban je tim povodom najavio prvo izdanje koje će objaviti pod okriljem Aquarius Recordsa, koji privodi kraju zajedno sa sada već planetarno poznatim violončelistom Stjepanom Hauserom. Riječ je o albumu “Urban i Hauser” koji će biti objavljen idućeg mjeseca.

Album donosi akustične obrade nekih od najvećih Urbanovih hitova iz dosadašnje diskografije, odnosno samo violončelo i glas koji su snimljeni u intimnijoj maniri. Vjerujemo da će novo izdanje, osim dosadašnjih brojnih obožavatelja Urbanovog rada, osvojiti i mnoge nove fanove. Na albumu će se naći neki od najvećih Urbanovih klasika kao što su “Black Tattoo”, “Astronaut”, “Mala truba”…

”Ponosan sam što ćemo nas dva ćelavca raditi nešto zajedno u životu i doista sam sretan što će Urban objavljivati svoje uratke u Aquariusu. Prvi je „Urban i Hauser“ za koji imamo audio master, čekamo još samo likovno rješenje Milice i Damira, a album će biti objavljen idućeg mjeseca. Novi Urbanov studijski album izići će pak u kasnu jesen”, kazao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat.

O suradnji s Aquarius Recordsom, Damir Urban je rekao:
”Po isteku dosadašnjeg diskografskog ugovora pričao sam s mnogima i uglavnom su svi bili preprofesionalni, ali na način da se sa što manje ulaganja dobije što više rezultata. U razgovoru s Borisom i Aquariusom zaključio sam da ih zanima partnerski odnos. Drago mi je da i dan danas postoji zadovoljstvo radom i da je izgradnja proizvoda jedan dio posla koji ljude veseli.”

Objavljeno 25.05.2011.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)