Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Živo Uživo #13 u Halloween izdanju

Živo Uživo #13 u Halloween izdanju31.10.2020. poznati je datum kada mladi luduju za Noć Vještica. Tako će se u Palachu na prikladnom 13. izdanju koncertne emisije Živo Uživo održati pakleno dobra večer uz nastupe metal bendova Krematorium, Omnivore i Zenoth.

Početkom 2019. godine na Radio Roži nastaje ideja podrške scene kroz live stream nastup i intervju s glazbenicima. U novom konceptu emisije, točnije njenom 13. izdanju, i situacije s pandemijom Korona virusa na Palachovoj pozornici voditeljica Marina Jakšić održati će razgovor s gostujućim bendovima, a uz to će glazbenici predstavit će svoj repertoar.

Sam događaj prenosit će se putem live streama na Ri Rock You Tube stranici i internet eteru Radio Rože, ali će omogućiti i posjetiteljima da gostuju na samoj emisiji uživo u Palachu.

Prikladni 13. broj emisije donosi Halloween izdanje uz tri riječka metal benda, a uz samo program prije samog događaja, polaznici glazbenih tečaja Ri Rock Akademije odradit će radionicu „koncertnog nastupa“ gdje će naučiti kako se pripremiti za nastup.

Za vrijeme održavanja emisije volonteri i mladi članovi Udruge Ri Rock učit će se provedbi glazbene produkcije kako bi održali razvoj scene gdje je za VJ projekcije i vizualni identitet emisije zadužen mladi član udruge Mateo Rožić.

SATNICA:
20:30 – Početak emisije – Otvaranje vrata
21:00 – 21:45 ZENOTH
22:00 – 22:45 OMNIVORE
23:00 – 23:45 KREMATORIUM


LIVE STREAM:
You tube

Radio Roža

Jedan od ciljeva emisije je podržati glazbenike koji djeluju u prostorijama za probe Udruge Ri Rock pod nazivom „Music Box“ kako bi im se pružila prilika da svoju glazbu predstave što više ljubitelja i nastave s djelovanjem te održati alternativnu glazbenu scenu živom u ovim nenormalnim i za scenu teškim vremenima.

Svi zainteresirani, koji ne uspiju ugrabiti mjesto na ovom događaju, imaju priliku ugrabiti mjesto na sljedećem izdanje emisije pošto je u planu održati seriju nastupa od četiri epizode do kraja 2020. godine. Tako se 07.11.2020. održava emisija posvećena sporijim ritmovima uz bendove Witchguard, Hand Of Apollo i Entropist.

Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da podrže rad bendova i Udruge Ri Rock te se pridržavaju svih pravila tijekom snimanja i održavanja koncertne emisije.

Zbog regulacije i preporuka od strane Stožera Civilne Zaštite broj posjetitelja je ograničen.
Tako je za nastup svakog pojedinog benda osigurano 20 sjedećih mjesta koja je potrebno rezervirati. Ulaznice se mogu rezervirati putem maila musicboxrirock@gmail.com gdje je potrebno poslati:
Ime i prezime, mail i broj telefona svake osobe za koju se želi kupiti ulaznicu to jest koja će posjetiti događaj.

Kada se popuni kapacitet od 20 sjedećih mjesta za svaki bend, rezervacije ulaznica će se zatvoriti.

Na ulazu je potrebno pokazati osobnu iskaznicu i platiti ulaz te preuzeti broj sjedala na kojem su stacionirani.

Nakon koncerta svakog benda posjetitelje će se zamoliti da ustupe svoje sjedeće mjesto sljedećim posjetiocima, ako nisu platili ulaz za sva tri benda.
Cijene ulaznica:
1 bend: 20 kn
3 benda: 60 kn
* zarada od ulaznica namijenjena je za gostujuće glazbenike/bendove.

Mole se posjetioci koji rezerviraju ulaznice, a ipak nisu u mogućnosti posjetiti događaj da rezervacije otkažu na isti mail kako bi omogućili drugima da zgrabe ulaznicu.

Objavljeno 28.10.2020.

Vremeplov

Danas svi pričaju kako su nekada rockeri htjeli rušiti ne znam što, a zapravo smo svi bili mladi i ludi i bilo je normalno biti protiv svega. Nije li to zadaća mladosti?
Igor Modrić, riječki redatelj