Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stiže nam ”Hladno pivo Tour - Dani zatvorenih vrata”!

Stiže nam ”Hladno pivo Tour - Dani zatvorenih vrata”!Bend Hladno pivo, jedan od najvećih rock bendova u regiji, konačno je objavio datum zagrebačkog koncerta i najavio ostale gradove u sklopu turneje.

Iako su planovi bili drugačiji i zagrebački koncert je u počecima planiran početkom sljedeće godine, zbog velikog pritiska i svakodnevnih upita, odluka je pala - Hladno pivo stiže na Šalatu u subotu, 19.9.2015.

Sa samim zadnjim danima ljeta, kad će Zagreb dolaziti k sebi od ljetnih mjeseci a stanovnici polako shvaćati da je jesen blizu, Hladno pivo dolazi razdrmati sve.

U planu je neviđeni open air spektakl gdje će Hladno pivo, između ostalog, predstaviti najnoviji album ”Dani zatvorenih vrata” koji je kroz recenzije već proglašen konkurentom za album godine. Sve prisutne očekuje preko dva sata žestoke rock’n’roll svirke od Džinovskog pa do danas.

Ovaj koncert bit će dio turneje Hladnog piva koja, po našim pretpostavkama, ujedno nosi i najdulji naziv jedne turneje uopće - ”Hladno pivo Tour - Dani zatvorenih vrata”.

U sklopu te turneje Hladno pivo će, prije Zagreba, posjetiti Pulu 4. kolovoza te Split 12. rujna dok u Varaždin stižu 17. listopada.

Ulaznice za koncert u Zagrebu već su u pretprodaji za 80 kuna dok će se za ostale gradove naći u prodaji sljedeći tjedan.

”Veselimo se turneji i Šalati jako. Svi koncerti koje sada sviramo pokazuju da je publika, osim pjesama, naše najjače oružje jer gdje god dođemo, trgovi, klubovi i dvorane su pune a pjesme, čak i nove, pjevaju u glas s nama, kao da ih pjevamo već godinama. Shvatili smo da ne možemo čekati i da se Zagreb mora dogoditi što prije. Šalata, kao stadion u malom, činila se kao najbolje rješenje za vruće rujanske dane. Hladno pivo na stageu, hladno pivo u ruci i zvijezde iznad nas - gdje ćeš bolje?

U Puli i Split nastupit ćemo također na otvorenom a u Varaždin stižemo u Arenu.

Nevjerojatno smo sretni što se priča oko ”Dana zatvorenih vrata”, bilo da je riječ o albumu ili ovoj turneji, razvija spontano a tako dobro. Temelji su, očito, dobro postavljeni, a sve dalje što će biti, to je čisti rock’n’roll.” - izjavio je Mile Kekin povodom nadolazećih koncerata.

Kao zvučnu podlogu najave turneje izabrana je pjesmu Firma - novi službeni
singl Hladnog piva.

Do video spota, uživajte u pjesmi koja je od publike proglašena himnom ovih prostora a od kritike jednom od najboljih pjesama na albumu.

Ulaznice za ZG koncert po cijeni od 80 kn u pretprodaji mogu se kupiti u Rockmarku (Berislavićeva 13), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Tisak media centrima diljem Hrvatske te svim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.

Online prodaja: www.ticketshop.hr i www.hladnopivo.hr

Osim ove hrvatske mini turneje u vlastitoj produkciji, Hladno pivo će preko ljeta obići cijelu regiju kroz sljedeće koncerte i festivale:
25.6. Arsenal fest , Kragujevac, SRB
4.7. Lent fest, SLO
5.7. OK Fest, Tjentište, BIH
10.7. Radenci, SLO
11.7. Moto susret MK Nova Gradiška, N. Gradiška, HR
12.7. Exit festival, Novi Sad, SRB
18.7. Festival ”Pivo in cvetje 2015”, Laško, SLO
31.7. Posušje, BIH
1.8. Šibenik, HR
2.8. Omiš, HR
4.8 KAŠTEL, PULA, HR
8.8. Love fest, Vrnjačka Banja, SRB
14.8. Virovitica, HR
20.8. Obala Pine, Tivat, CG
21.8. Dom omladine, Sarajevo, BIH
22.8. Pannonian challenge, Osijek, HR
28.8. Hum na Sutli, HR
12.9. TVRĐAVA GRIPE, SPLIT, HR
19.9 ŠALATA, ZAGREB, HR
9.10. Ljubljana, SLO

17.10 ARENA VARAŽDIN, HR

Objavljeno 25.06.2015.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone