Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slash se udružuje sa ženskim kvartetom

Slash se udružuje sa ženskim kvartetomSlash se odlučio na neobičnu glazbenu suradnju. Ovih dana će Slash sa ženskim klasičnim kvartetom ’’Escala snimiti’’ obradu hita »Kashmir« legendarne grupe Led Zeppelin. Na ovu je ideju došao njihov šef u izdavačkoj kući »SyCo Records« Simon Cowell.

Djevojke, Tasya, Chantal, Victoria i Izzy, pobijedile su na talent showu prošle godine, a trenutačno snimaju svoj debi album. Na njemu će se naći obrade hitova ’’Run’’ Snow Patrola, ’’Live And Let Die’’ Wingsa i ’’Children’’ Roberta Milesa.

Nedavno je frontman Guns N’ Rosesa, Axl Rose, nazvao Slasha, inače svojeg bivšeg kolegu iz benda, ’’tumorom’’ i dodao da nema ’’nikakve šanse’’ da ikada riješe svoje nesuglasice. ’’Slasha smatram tumorom i bolje ga izbjegavam. Što manje ga se čuje, to bolje. Njegovo gađenje prema albumu ’’Appetite For Destruction’’ navodi me na to da pomislim kako on nije trebao svirati u Gunsima’’ – ispričao je Axl.

Objavljeno 21.03.2009.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young