Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Spomen ploča Keithu Moonu

Spomen ploča Keithu MoonuPokojni bubnjar benda The Who, dobit će počasno priznanje svog rodnog Londona, na inicijativu vjernih obožavatelja .

”Više nema likova kao što je bio Keith. Od njegove je smrti prošlo 30 godina pa su ga mnogi zaboravili, no malo je onih koji su se u rock povijesti provodili žešće od njega, a bio je i veličanstven glazbenik. Na ovaj način zauvijek će biti dijelom kulturne povijesti Velike Britanije”, izjavio je David Graham, jedan od fanova koji stoje iza spomenute inicijative.

”Najveći rock’n’roll divljak” Keith Moon dobit će spomen-ploču na mjestu gdje se nekoć nalazio legendarni Marquee Club. U istoimenom klubu The Who su održali stotine koncerata s Moonom za bubnjevima, a ”Blue plaque” u ožujku će otkriti preživjeli članovi benda: Pete Townshend i Roger Daltrey.

Autodestruktivni Keith do svoje je smrti svirao na svim albumima The Who, s iznimkom prvijenca ”My Generation”, a snimio je i samostalnu ploču ”Two Sides of The Moon”.
Preminuo je 7. rujna 1978. godine od predoziranja lijekom koji mu je bio propisan kako bi lakše izliječio svoju ovisnost o alkoholu. Nekoliko sati prije smrti večerao je s Paulom i Lindom McCartney u jednom londonskom restoranu.

Objavljeno 13.02.2009.

Vremeplov

Muzika se dijeli na dobru i lošu. To je tako jednostavno za razumjeti.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)