Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Druženje s My Buddy Moose

Druženje s My Buddy MooseMy Buddy Moose kao uvertiru u koncertnu promociju albuma ’Shine! Shine! Shine!’ zakazuje druženjem s fanovima, kolegama s scene i medijima, u četvrtak, 14.03. od 19h, i to u Dallas music shopu u Rijeci (Splitska 2a).

U music shopovima je zablistao ’Shine! Shine! Shine!’, njihov treći studijski album upakiran u vinyl i CD formatu.Album je naišo na izvrsne kritike publike i struke koja ga je proglasila za njihov do sad najzreliji i najpotpuniji rad. Sniman uživo u studiju Jork u Dekanima kraj Kopra, a producirao ga je Chris Eckman iz kultnih The Walkaboutsa.

Bend poznat upravo po svojim energičnim nastupima, garancija je prave rock’n’roll večeri koja nas čeka u petak u klubu Palach, a dokaz tome su i netom održane promocije u Novom sadu, Beogradu i Zagrebu gdje se ne samo tražila karta više nego je publika s oduševljenjem prihvatila svaku novu pjesmu.

Koncertnu promociju albuma uveličati će i gosti; Chris Eckman (The Walkabouts), Dinko Tomljanović (The Bambi Molesters) i Vlado Simčić Vava.

Za ovu priliku posebna pogodnost; svi koji kupe ploču ili cd novog albuma dobivaju besplatnu kartu za koncert!

Stoga, u četvrtak, od 19h pravac u Dallas...čašica razgovora, poneka fotka i/li novi album...izbor je vaš..oni vas čekaju.

Objavljeno 14.03.2013.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash