Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Savich and Razz Working Unit predstavljaju se javnosti

Savich and Razz Working Unit predstavljaju se javnostiU zagrebačkom klubu Bulldog, u četvrtak, 12. ožujka. s početkom u 21,30 sati održat će se koncert Savich & Razz Working Unit. Projekt pod istoimenim nazivom pokrenuli su renomirani riječki saksofonist Denis Razumović i mlada pjevačica Maja Savić.

Denis Razumović je pokrenuo zajedničku suradnju s mladom pjevačicom Majom Savić pokrenuo je ’’radnu skupinu’’ koja stvara dobri stari jazz. Osim jazz standarda na repertoaru će se naći i autorske pjesme Denisa Razumovića za koje je Maja napisala tekstove.
Bend koji će nastupiti uz glavne protagoniste čine vrsni jazz instrumentalisti: Nikola Dupor (bubanj), Nenad Mirt (kontrabas), te Zvjezdan Ružić (klavir).

Osim ovog koncerta, zagrebačka publika moći će uživati u još jednom koncertu Denisa Razumovića. Naime, 1. travnja u Maloj sali koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog Denis Razumović quartet predstviti će jazz sladokuscima svoj novi materijal koji će kroz neko vrijeme biti snimljen. Razz quartet također je sačinjen od vrsnih jazzera: Spartako Profa Črnjarić (gitara), Tonči Grabušić (bubanj) i Damjan Grbac (kontrabas).

Objavljeno 06.03.2009.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com