Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kraftwerk - reizdanje kompletnog kataloga

Kraftwerk - reizdanje kompletnog katalogaKraftwerk - elektro pioniri, žive legende i globalno priznati prvaci elektro zvuka, obilježavaju 35 godina od njihovog antologijskog albuma ’’Autobahn’’ (1974.), objavljujući digitalno remasteriranja reizdanja svih osam studijskih albuma.

Uz upravo objavljena pojedinačna izdanja zapakirana u bogate omote, sa proširenim sadržajima koji donose i nikad ranije viđene fotografije, ova reizdanja biti će kroz nekoliko tjedana (16. studenog) dostupna i u luksuznom box setu, te na vinilima. Pomičući glazbene granice svakim korakom koji su napravili u svojoj karijeri, ovi majstori minimalizma iz Dusseldorfa postavili su temelje za četiri dekade elektro-pop i dance glazbe.

U neprekidnoj lančanoj reakciji oni su utjecali na generacije glazbenika svih žanrova, koji su bili njihovi suvremenici ili došli nakon njih. Od Davida Bowiea, Daft Punka i Aphex Twina, do Dr. Drea, Portisheada, Coldplaya ili LCD Soundsystem. Popis je beskrajan i neprekidno se nadopunjava. Tijekom 2009., kada smo imali priliku gledati njihov impresivan nastup na T-Mobile In Music festivalu, prošloga ljeta, majstori su digitalno remasterirali svoj katalog, a rezultate je vrhunski zvuk na novim izdanjima, kakav samo oni mogu i proizvesti.

Desetljeća možda prolaze, ali glazba Kraftwerka je i dalje svježa i inventivna.

Objavljeno 07.11.2009.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf